DETTE FINNER DU PÅ INNEKLIMA.COM :
OM INNEMILJØ OG INNEKLIMA
EGEN BOLIG
SKOLER OG BARNEHAGER
YRKESBYGG
SYKDOM OG HELSEEFFEKTER
LUFTFORURENSNINGER
MÅLINGER OG ANALYSER
TILTAK
KONTAKT FOR INNEMILJØSPØRSMÅL
REGLER OG FORSKRIFTER
ØKONOMI
OM INNEKLIMA.COM

Inneklima.com er overtatt av Norges Astma- og allergiforbund

Inneklima.com er nå overtatt av Norges Astma- og allergiforbund. Dette er en nettside for folk flest. Den og nettsidens svartjeneste: Spør eksperten brukes flittig av mennesker i alle aldre.
I i tillegg til de mange som lurer på om inneklimaet kan være årsak til plager som de har, brukes den mye som informasjonskilde for skoleelever, lærere, fagfolk innen helse og samfunnsmedisin, sosialarbeid, studenter og fagfolk i byggebransjen, rådgivende ingeniører, VVS, journalister for å nevne noen i fleng.

Her er det helt sikkert stoff som passer også for DEG. Du kan finne fram ved å klikke på ”A – Å” i menylinjen i det blå toppfeltet og så velge mellom titlene der, eller du kan bruke et av dine egne stikkord i søkefeltet og så velge blant de dokumentene som du får opp da, evt med avansert søk (flere søkemulighster).

Målsetning

Målsetningen er å bidra til helsefremmende og sykdomsforebyggende tiltak gjennom økt kunnskap om tilrettelegging og bruk av inneklimaforhold med betydning for helse, trivsel, funksjonsevne og livskvalitet.

Nettsiden ble opprinnelig finansiert av legemiddelfirmaet AstraZeneca, men er fra januar 2007 overtatt av Norges Astma- og allergiforbund (NAAF), se (Hvorfor NAAF) Hvorfor NAAF?

Les videre Om denne kunnskapsbanken

Sist oppdatert 16. januar 2007

Utskriftsvennlig versjon

DU ER HER :

ForsideInneklima.com er overtatt av Norges Astma- og allergiforbund